Maak kennis met de bijna onbegrensde mogelijkheden van Sunhome

Uw toekomstige "Sunhome" chalet wordt met de hand vervaardigd. Dit geeft veel voordelen voor u als toekomstige bezitter. Uw woonwensen in de chalet kunnen altijd verwerkt worden. Wilt u het interieur modern of klassiek? Het kan...!

plaatje van caravan

 

De binnenwanden zijn opgebouwd uit agnes-platen of decolinepanelen. De buitenwanden zijn gemaakt van vol PVC, canexel of kunststof in verschillende kleuren. Ook steenstripplaten behoren tot de mogelijkheden. Zowel de vloer als de buitenwanden zijn geïsoleerd. De vloer bestaat uit een balklaag van 5,8 x 15,6 cm beslagen met 20 mm OSB plaat (waterverlijmd).

Het dak is opgebouwd uit een balklaag van 5,8 x 15,6 cm., waarop aangebracht 20 mm. underlayment, glasvlieslaag en gemineraliseerd rubberoid of dakpanplaten. Het pafond bestaat uit spaanplaat 12 mm. en een balkenplafond of agnes plafondtegels.

De chalets zijn standaard uitgevoerd met kunststof kozijnen met dubbel glas. Ook hardhouten kozijnen behoren tot de mogelijkheden.

De elektrische installatie is kompleet en aangelegd volgens voorschrift, de sanitaire installatie in geheel volgens voorschrift en KIWA keur uitgevoerd. De constructie van het chassis is opgebouwd uit zware I profielen. Met afneembare trekhaak en vlukonassen, voorzien van luchtbanden.